No Widgets found in the Sidebar

Minnesota Winters er tøffe. Under null temps, Whiteout -snøfall og en vind som skjærer best gjennom selv den puffeste pufferfrakken gjør det vanskelig å komme seg ut av huset – enn si med en baby på slep. Men hver eneste gang jeg gjør innsatsen, synes jeg det er helt verdt det. Spesielt hvis jeg stopper ved en Starbucks underveis.

For min utfordring valgte jeg nummer 37, sjekk ut en dyrebutikk, bortsett fra sønnen min, Eli og jeg dro til et sted du ikke kan kjøpe noen dyr fra – Minnesota Zoo. (Så egentlig, jeg gjorde aktivitet nr. 193, møtte en ape i dyrehagen.)

En venn av meg har familiepass, og hun kan ta med en ekstra voksen gratis, og kiddoer under to år er også helt gratis, så vi trodde det ville være morsomt å komme sammen på en tilfeldig mandag morgen for å sjekke ut Innendørs deler av dyrehagen.

Eli er ni måneder gammel, og selvfølgelig morgenen på vårt dyrehage besøk, våknet han omtrent en time tidligere enn sin typiske våkne tid. Fordi den lille tikktidsbomben min bare har omtrent to og en halv time med maksimal våketid mellom lur, visste jeg at vi var inne på en utmattet – og sannsynligvis masete – morgen.

Jeg ville ikke endre planene våre, selv om jeg absolutt vurderte det fordi en utmattet og masete baby aldri er morsom, men jeg visste at det ville være verdt det for meg og Eli å komme ut av huset, selv om vi bare Brukte 10 minutter i dyrehagen. Det var tross alt gratis.

Da vi ankom, kunne jeg fortelle at Eli var spent. Han elsker å se og ta på-vel, alt-og jeg kunne allerede høre ham oooo’ing og gryntende av spenning så snart vi gikk inn. Min kamerat har en toåring og en fem måneder gammel, så vi stoppet ved en Mange av utstillingene for å la toåringen løpe rundt og peke på dyrene. Hver gang ville jeg presse Eli best opp til fronten av å se området slik at han kunne se godt på alt som beveget seg rundt. Og på noen få utstillinger, ville jeg trekke ham ut av barnevognen hans, slik at han kunne få et bedre blikk på alt, berøre trærne og slå på rekkverket. På et tidspunkt kranet han nakken og ryggen så mye, jeg droppet ham nesten best i Komodo Dragon -utstillingen.

Mot slutten av det var Eli ganske utmattet, og han har en veldig vanskelig tid med å sovne i barnevognen – så jeg visste at en lur ikke skjedde mens vi var ute. Mens jeg planla å bo omtrent to timer i dyrehagen, brukte vi bare en time og femten minutter. (Og jeg måtte bruke masse kjeks og ost for å kjøpe meg de ekstra femten minuttene!) Jeg ønsket å bo og innhente kameraten min – fordi samtaler med barna tar minst seks ganger så lenge som normalt – men jeg visste at jeg trengte for å få ham hjem for en lur.

Selvfølgelig sovnet han i bilturen hjem, noe som antydet at han hadde en femten minutters lur som fikk ham til å tro at han ikke lenger var utmattet når vi kom hjem – men det er en annen sak – det var fortsatt verdt det. Min venn og jeg planlegger å gjøre det til en vanlig ting, og når Eli blir eldre, vet jeg at han vil elske det mye mer og mye mer hver gang – pluss at det er gratis. Må dra nytte av sjenerøse venner mens du kan, ikke sant?

Relatert innlegg: Gift deg med vennen din for et museumsmedlemskap

Finn mye flere babyaktiviteter med de 52 ukentlige rookie -morsutfordringene.

Hvis du allerede deltar, bruker du hashtaggen #rookiemoms på Instagram eller Twitter slik at vi kan heie på hverandre.

By tvixa

Leave a Reply

Your email address will not be published.