No Widgets found in the Sidebar

En titt på den nye malingsjobben på Scarletts soverom.

Datterens soverom ble sist malt for 11 år siden da jeg ventet hennes eldre bror, min første baby. Jeg visste ikke hvilket kjønn han ville være, så jeg malte rommet en lysegrønn, med en tydelig aksentvegg med tykke sirkusstriper bak barnesengen.

Dette utseendet (flere bilder) var allsidig nok til å vokse med barna mine, bli en jentes barnehage etter å ha vært en guttes, og rommet mistet til slutt barnesengen, fikk småbarnssenger og gjennom årene, køyesenger. Min elskede stripevegg ble bakgrunnen for et lekekjøkken, og det fungerte fortsatt.

Men til jul ga vi barna våre frihet til å ha egne rom, og fordi Scarlett ble satt i rommet hun og Julian hadde delt de siste seks årene, trodde jeg at det skyldtes en makeover.

Jeg vil vise mye mer av rommet i et annet innlegg, men jeg ville vise frem gullpolka -prikkveggen i dag.

Jeg hadde rommet malt hvitt med et korallloft.

Jeg kjøpte et sett med 48 Lottie Dots Polka Dot Wall -dekaler i gull
Fra: Land of Nod.

Her er deres styling av prikkene.

De kommer i hvitt, svart, aqua, rosa og flerfarget, i tillegg til stjerneformet og mursteinformet for LEGO-fansen din. Se dem alle>

Jeg var så begeistret for disse gullprikkene, jeg besatt av malingsfargen i flere dager. Jeg lente meg mot marineblå som bakgrunnen for prikkene, som jeg så på dette bildet på Nod, men til slutt valgte at hvis jeg bare skulle male rommet hvert 11. år, var White mye mer allsidig, pluss enklere å male over.

Når veggen var malt, fikk jeg ut avføringen, herskeren og blyanten og begynte å planlegge hvordan du bruker dem. Jeg har denne nyttige linjalen med et innebygd nivå, så det var ganske enkelt å måle ut nettet mitt. Jeg blyant en prikk hver 16 tommer i begge retninger til jeg hadde en vegg med jevnt distribuerte blyantprikker. Så påførte jeg dekalene, og foretok hver prikk venstre kant med blyantmerket.

Da ektefellen min gjaldt å sjekke fremgangen min, spurte han på en måte hvor langt fra hverandre jeg satte prikkene, men jeg hadde en visjon, og det kom ut akkurat som jeg håpet.

Materialer brukt (med tilknyttede lenker):

Hersker med innebygd toveis nivå

Polka dot -dekaler fra Land of Nod (gull)

Blyant!

Arktisk hvit veggmaling fra Home Depot

Pulveriserte kronblader Takmaling (Behr) fra Home Depot

By tvixa

Leave a Reply

Your email address will not be published.