No Widgets found in the Sidebar

Jeg ønsket å lage en stor iPhone som kan brukes som kostyme på Halloween ved å feste den til en barnevogn eller et kjøretøysete. Barnet mitt var hjelperen min, så hun måtte være den aller første designen for det fullførte produktet, selv om hun er like stor for en barnevogn.

Materialer som trengs:

Stykke skumkjerne – solgt i en håndverksbutikk eller kontorforsyningsbutikk, vanligvis 30 x 20, omtrent $ 5. Jeg spurte i rammeavdelingen på Michael’s så godt som de hadde større stykker i ryggen.

Box Cutter – Jeg ringer til en enorm verktøykniv en “boksekutter”, men mens jeg jobbet med dette, fortsatte foreldrene mine å kalle det en ekstern kniv, så se bildet nedenfor for å få drivet mitt.

Blyant

Sharpie

Hagepinne eller stor linjal/rett kant

Valgfritt: Sølvbånd for metallisk kant. oppdaget på Michael’s eller her.

Da jeg la ut på denne jobben, trodde jeg at nøkkelen til at brettet fremsto som en iPhone var å få forholdet mellom høyde og bredde – så vel som proporsjonene på skjermen – nettopp riktig, så jeg forberedte meg på å gjøre noen alvorlige 7. klasse Matematikk for å finne ut av det for deg. Da jeg undersøkte størrelsen på iPhone i tillegg til å se nøyaktig hvor mange varianter det er (iPhone 4/5/6) innså jeg at de nøyaktige målingene ikke er super viktige, men du kan bare gjøre det jeg gjorde så godt som det vil Definitivt se ut som en gjenkjennelig mobiltelefon.

Beskytt arbeidsflaten din med en kassert pappeske, samt kutt 30 x 20 stykke skumkjerne til 30 x 15,5.

Med andre ord, bare kutt 4,5 tommer av bredden. I tillegg til å kutte hjørnene for å bli avrundet.

Jeg tegnet linjene mine direkte ved å bruke en Sharpie på baksiden av brettet, samt benyttet deretter kassekutteren til å lage skivene etter behov.

Neste kutt skjermen ut.

Skjermen er sentrert på denne typen telefon, så det er ganske enkelt. Bestem 5,5 ″ fra toppen så vel som bunnen og en tomme inn fra sidene. Bruk en linjal igjen for å tegne et stort rektangel for skjermen på baksiden av brettet.

Kantene kan være litt jaggedy siden det indre skummaterialet. Å skjule dem med en kant av sølvbånd hjelper.

Deretter krever du detaljene foran på telefonen. Jeg brukte et kort juiceglass for å spore en sirkel for husknappen. Den buede kanten i den runde husknappen ble konstruert av sølvduck-tape-tape som jeg klippet fritt hånd. Du kan bare bruke en blyant.

Jeg modellerte kameralinsen min, så vel som høyttalerdetaljer på søsterens iPhone 4 etter å ha sett på min egen iPhone 5 i tillegg til å tro at hennes så mer ikonisk ut. Sideways termometerform (vet hva jeg mener?) Som representerer høyttaleren/kameraet er omtrent 5 tommer langt. Jeg gjorde en metodetegning av det på baksiden før jeg tegnet den med blyant foran.

Nå som plakatet ditt ligner en telefon, kan du finne ut nøyaktig hvordan du vil koble den til barnevognen. Zip -bånd vil fungere, men når det er på, vil det være vanskelig å håndtere så vel som av. Jeg brukte et stykke bånd på hver side.

RELATERT: Mer barnevogn samt kjøretøysetekostymer for babyer

By tvixa

Leave a Reply

Your email address will not be published.