No Widgets found in the Sidebar

Deling bryr seg!

Dele

kvitring

Dele

Av Becky Wilcox

Internett er en fantastisk samling av informasjon. Foreldre i dag har tilgang til mye mer informasjon enn noen gang før i historien, alt sammen. Dette indikerer at i hovedsak spørsmål du har kan besvares med et museklikk. Det indikerer også at mammaer av og til kan holde kontakten med venner og familie uten å pakke sammen alle barna for å gjøre rundene, og forske på avgjørende helseproblemer mens barna spiser frokost, men betaler vi en pris for denne bekvemmeligheten?

Internett -effekten

Selvfølgelig kan for mye online tid ha dårlige fysiske og psykologiske effekter på mammas helse. Hvis du bruker for mye tid på nettet, får du ikke nyttig fysisk trening, og den god gamle mote stille tiden du trenger og fortjener. Å løsrive fra omverdenen av og til er en god ting for en travel mamma.

Internett kan også være et sted hvor mødre sammenligner opplevelsen med andre mødre. Det er avgjørende å huske at det beste livet som vises av noen mammaer på nettet, sannsynligvis blir renset litt opp, eller mye. Alle mødre har kamp, ​​selv de som kan stille på et show for sitt internettpublikum.

Balanse som mål

Å være en vellykket forelder handler nesten alltid om balanse. Hvordan du balanserer mange prioriteringer du har mens du tar vare på deg selv, er den vanskeligste delen av å være den effektive forelderen vi ser for oss. Det er alltid faren for at vi ser bort fra våre fysiske liv til fordel for en cyberopplevelse, men en balansert teknikk på internett kan være helt sunn for både sinn og kropp.

Relatert å holde barna sunne i en digital verden

Internett har blitt den første kilden til informasjon for mange situasjoner vi møter på daglig basis. Har du for eksempel visse helseproblemer? Du er heldig. Internett vil ikke bare hjelpe deg med å finne symptomene og behandlingsalternativene, men det vil også tilby mange personlige opplevelser av andre mødre. Dette kan enten sette tankene dine rolig eller signalisere at det er på tide å se legen.

Internett er en fantastisk innovasjon. Det kan være en nyttig pedagog når vi har bekymringer med helsen vår og problemene vi alle står overfor. Når du bruker Internett på en balansert måte, og holder deg med nettsteder du stoler på, er det ingen god grunn til at du ikke kan dra full nytte av det enkle det kan gi ditt travle liv.

Becky W. er en frilansforfatter som elsker å skrive om en rekke forskjellige ting som teknologi, sport og helse. På ekstra har hun en sunn livsstil, og elsker å forske for å finne svarene på spørsmålene om hypoglykemi

Link til dette innlegget: er internett usunn?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

By tvixa

Leave a Reply

Your email address will not be published.