No Widgets found in the Sidebar

Meg i ryggsekken for å buggy virkelig spikret den med sine anbefalinger for enkel spisestue for små barn. Jeg sjekket ut det i tillegg til at jeg slo hodet mitt (på “hvorfor trodde jeg ikke på det”) så vel som da ønsket å redde alle hennes foreslåtte steder for min fremtidige erfaring reiser til Bali, Nova Scotia, så vel som Hong Kong i tillegg til mine (mye mer sannsynlige) fora til San Francisco.

Bare forrige uke kjørte jeg New York Turnpike og forbannet muligheten til dårlig pizza etter dårlige pizza -valg i hvileområdene. Så da hun nevnte Sbarro ved navn (og det var mitt store valg), forsto jeg at hun snakket direkte til meg.

Og det, vennene mine, er grunnen til at jeg må dele det med deg.

I tillegg til sine foretrukne regionale raske spisesteder, tilbyr Meg viktige tips for å oppdage din egen off-the-beent-bane småbarnsvennlige matbaner:

Nyere så vel som renoverte amerikanske kjøpesentre (sjekk ut håndvaskestasjonen i det nye SF -kjøpesenteret – det er en drøm som går i oppfyllelse!)

Fotgjengervennlige så vel som sightseer-vennlige lokasjoner blir ofte kombinert

Hun sier: “Dette vil ikke løse nøyaktig hvordan man får et lite barn til å sette seg ned og spise, men i det minste kan foreldre få tilbake mye nødvendig energi i tillegg til å prøve noe regionalt kjøkken.” Amen til det.

Les Megs anbefalinger for nøyaktig hvordan du kan spise ute med en pjokk.
Her er tipsene mine for å ta ditt lille barn til et eksklusivt sted (vei hardere, jeg skjønner nå!)

[Fotokreditt: Meg på ryggsekk til buggy]

By tvixa

Leave a Reply

Your email address will not be published.