No Widgets found in the Sidebar

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Smør salat, et bilde av kerryj.com på flickr.

Vi har alle hørt nøyaktig hvordan vi krever å spise en regnbue, så vel som nøyaktig hvor avgjørende bladvennlige miljøvenner er i diettene våre. La oss imidlertid takle det … noen dager har vi ikke lyst til å spise dem selv, enn si å lokke barna våre til å skyve dem inn. Akkurat her er noen få ideer jeg har oppdaget for å hjelpe deg, så vel som barna dine spiser mye mer av De fantastiske miljøvennlige matvarene:

1. Spinat til frokost. Jepp, du sjekket ut den riktige. Ungdommene mine har spinat eller noe annet bladvennlige til frokost nesten hver dag. Hvis du ennå ikke har prøvd en miljøvennlig smoothie, er avhengig av meg av dette. Du vil aldri forstå at spinaten er der! Vår foretrukne er 1 – 2 kopper vann, en frossen banan, noen få håndfuller spinat samt noen få håndfuller frosne bær med et antall isbiter blandet i en blender.

2. Prøv det friskt. Hvis konseptet ditt med miljøvennlige grønnsaker er slimete asparges fra en boks eller brokkoli frosset med en falsk ostesaus, må du kanskje prøve det igjen. Denne gangen tar imidlertid den aspargesen, så vel som stek den i ovnen med litt miljøvennlig løk, så vel som dryppet med smør. Eller kraftig damp noen fersk brokkoli i tillegg til å smake på dens naturlige godhet. Mat smaker virkelig mye bedre metoden Gud produserte dem.

3. Forny salaten din. Når jeg vokser opp, husker jeg forbindelsen min med salat. En bunke med smakløs isbergsalat toppet med en anemisk tomat samt et dryss amerikansk ost, så vel som doused med metode i tillegg til mye ranchdressing. Heldigvis serverer mange av dagens restauranter en rekke greener, salatdressinger samt pålegg; I tillegg til salat smaker så mye bedre å ikke nevne den forbedrede ernæringsverdien.

Relaterte fineste gratis ungdomsspill å spille med biten din

Finn ut hva ungdommene dine liker i tillegg til å stable den på. En av mine kan spise en hel agurk i en sittende, så jeg hugger den opp i tillegg til å kaste den på. En til liker krutonger, så jeg lager dem hjemmelaget av hele hvetebrødet mitt, så vel som krydder i tillegg til å sette dem på. Vi bruker også grønnsakene som er i sesong, slik at de smaker best.

Ta hensyn til hva ungdommene dine ikke liker også. Dette kan være så grunnleggende som å skrelle agurken eller oppdage en annen dressing barnet ditt liker. En av meg slår hvis salaten er lilla, så jeg bare holder den grønne. Gå miljøvennlig med barnets kosthold, i tillegg til å ha det gøy!

Jennifer Self er en disippel av Jesus Kristus som liker å overholde sin plan for livet som en annen halvdel for den mest fantastiske fyren i verden så vel som mamma til fire bit velsignelser. Dagene hennes er fulle av kostnadstid med mannen sin, hjemmeundervisning, tilbereder ganske sunne måltider i tillegg til å holde støvkaniner så vel som rotet monsteret i sjakk med litt blogging blandet i. Etter at husholdningen hennes har blitt tatt vare på, dypper hun I hennes andre entusiasmer av lesing, helse og velvære så vel som musikk. Hun blogger om livet sitt, hennes himmelske Fader, ekteskap, foreldre samt hus på www.jyeverafter.blogspot.com.

Diskuter dette i vårt forum

Link til dette innlegget: Tips for å gå miljøvennlig med barnet ditt Kosthold

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

By tvixa

Leave a Reply

Your email address will not be published.