No Widgets found in the Sidebar

deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

Amming er en fantastisk opplevelse for mødre å dele med babyene sine, men smertefulle bryster på grunn av tørre, sprukne brystvorter, tilstoppede melkekanaler eller mastitt (infisert bryst) kan virkelig sette en demper på mors glede! Enkelte essensielle oljer kan være gunstige i beroligende hud, minimere betennelse og kjempe infeksjon. Dry, sprukne brystvorter: en dråpe eller to av geranium EO eller sandeltre EO fortynnet 50:50 med rosehip frøolje eller jomfru kokosnøttolje massert over bryst mellom fôringene. Fordi rester kan bli liggende igjen på huden når babysykepleierne, må du være sikker på at de essensielle oljene som brukes er supplementsklasse og trygge for intern bruk som de jeg koblet over.

Tilstoppede melkekanaler:

En dråpe eller to av frankincense eo eller sitron eo fortynnet 50:50 med grapeseed olje (en lett bærerolje) massert fra armhulen ned gjennom tilstoppet område i lange feiende slag. Følg med en veldig varm, fuktig komprimering som en våtvaskeklut hvis kanaler bare er tilstoppet uten noen infeksjon eller betennelse som er til stede. Jeg fant stor lettelse ved hjelp av denne metoden!

Mastitt (infisert bryst):

Brystblanding nr. 1

3 slipper timian eller tea tree eo

7 dråper unge levende panaway eo blanding

1 ts grapeseed eller jojoba olje

Brystblanding #23 slipper sitron eo

4 dråper timian eller tea tree eo

2 dråper ung levende rensing eo blanding

1 ts grapeseed eller jojoba olje

Massasje en av disse blandingene på brystene og under armhulene daglig. Hvis disse blandingene er for stimulerende om natten, kan lavendel EO eller romersk kamille EO fortynnes 50:50 i en bærerolje til sengetid og bruk over natten.

For mye mer informasjon om de helbredende fordelene ved aromaterapi eller for å kjøpe de rene terapeutiske/medisinske kvalitetene essensielle oljer som er omtalt i dette innlegget, kan du gå til nettstedet mitt.

Beslektet helgens refleksjon

Disse ideene er kun for utdanningsformål og er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller stoppe noen sykdommer. Søk alltid råd fra helsepersonell når det gjelder alvorlig ubehag eller infeksjon.

Bli med i det sunne mamma -samfunnet

Link til dette innlegget: aromatherapy for ammende mødre

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

By tvixa

Leave a Reply

Your email address will not be published.