No Widgets found in the Sidebar

Deling bryr seg!

Dele

kvitring

Dele

Jeg antar at dette ikke er mye av en “ordløs” onsdag. Imidlertid er det onsdag, så jeg skal publisere det som en “ordløs” onsdag, bare slik at jeg kan delta.

Alle burde spise frokost hver dag. Det er dagens viktigste måltid. Hvis du ikke spiser frokost, kan du skaffe deg vekt i stedet for å miste den. Selv om du vil ta inn mindre kalorier, lærer du å hoppe over kroppen din å trege ned metabolismen, slik at de færre kaloriene ikke vil hjelpe deg med å gå ned i vekt. Hvis du vil fremskynde stoffskiftet, bør du spise litt gjennom dagen.

En god del mennesker tar inn flest kalorier ved middagstid, men du forsto at det er sunnere for deg å spise et stort måltid ved frokosttid så vel som et mindre om kvelden. Kroppen din trenger kaloriene fra mat om morgenen i kjøp for å ha energi gjennom dagen. Hvis du unngår frokost, kan du også oppleve fra tretthet på ettermiddagen.

Hva er en sunn frokost likevel? En sunn frokost burde inkludere magert protein, fullkorn, frukt samt grønnsaker. Hvis du har det travelt om morgenen, i tillegg til at du ikke kan tilberede en sunn frokost, kan en velsmakende frokostshake hjelpe deg med å holde deg sunn i tillegg til å få med dagen.

Du kan gjøre Shakeology til hverdagens frokost hvis du hopper over dette måltidet. Hva er shakeology?

Shakeology inkluderer komponenter som stammer fra hele matkilder gir hverdagens vitaminer, mineraler, så vel som andre næringsstoffer kroppen din trenger for å dempe sug, slik at den kan kaste fett.

Shakeology har på samme måte mye mer enn 20 forskjellige antioksidanter, så vel som phytonutrients hjelper til med å redusere helt frie radikale skader som kan føre til hjertesykdom, hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, samt hjerneslag. Pluss fiber, prebiotika, så vel som fordøyelsesenzymer hjelper kroppen din nøye kvitt giftstoffer mye mer effektivt i tillegg til å fremme mye bedre absorpsjon av næringsstoffer.

Relaterte helse- og velværefordeler ved agurker

Shakeology har protein, så vel som viktige aminosyrer hjelper med å utvikle muskler i tillegg til å redusere mattrang, prebiotika samt fordøyelsesenzymer hjelper til kan føre til degenerativ sykdom så vel som en hverdagsdose av vitaminer samt mineraler som gir kroppen din hva den trenger for å fungere for ideell helse.

For å oppdage mye mer info om Beachbody så vel som Beachbody -produkter, gå til mitt på internettkontoret.

Diskuter dette i vårt forum

Kobling til dette innlegget: ordløs onsdag | nøyaktig hvor sunn er frokosten din?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Dele

By tvixa

Leave a Reply

Your email address will not be published.